Airsoft is sinds dit legaal geworden is in Nederland,in korte tijd enorm populair geworden. Logisch ook, want airsoft is veel realistischer en leent zich ook voor het zogenaamde reenactment (het naspelen of uitbeelden van historische gebeurtenissen).
 
Vanaf heden heeft Natascha Dump  een groot assortiment airsoft artikelen. Denk vooral aan de volgende zaken:

Beschermende kleding en helmen                                                   
Maskers & brillen
Schietschijven, kogels en balletjes
Holsters
Gaspatronen  
Bekende airsoft merken die we voeren zijn Abbey ,101 inc en Fosco Industries. Ga naar online airsoft shop om de gewenste artikelen snel en veilig te bestellen. Bij een bestelling hoger dan € 60 is verzenden bovendien gratis.
 
Ook hebben we een winkel in Terwolde nabij Deventer en Apeldoorn, om het assortiment rustig te bekijken. Wil je airsoft kleding kopen of airsoft balletjes kopen, dan kunnen wij u dus helpen.
 
Naast echte airsoft artikelen hebben we ook aanverwante zaken in ons aanbod, zoals camouflagenetten, legerkistjes etc. Zie legerspullen voor deze producten.
 
Wilt u meer weten? Bel ons dan gerust op 0571-291992 of mail ons voor info. We zijn je graag van dienst!
 
Foto
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.

Beste klant,

I.v.m. de regels van overheid zijn we genoodzaakt om onze winkeldeuren gesloten te houden t/m 19 Januari 2021, U kunt natuurlijk altijd online bij ons bestellen 24 uur per dag 7 dagen in de week en deze bestelling wordt dan zo snel mogelijk verzonden maar door de enorme drukte bij PostNL kan het iets langer duren voor u het pakket ontvangt.
Afhalen van uw bestelde product of producten is mogelijk na overleg met ons.

Vanaf 07-01-2021 10% extra korting op uw bestelling vanaf €25.00
Vul in bij Actie- of kortingsbon dump10 en uw korting wordt meteen verrekend

#samentegencorona