Een handboog is in de boogsport nog altijd een geliefd sportinstrument. Het is de oudste soort boog en bestaat al eeuwen. Het schieten is moeilijker dan met een ‘moderne’ kruisboog, wat meteen de charme en de uitdaging is.
 
Wilt u een handboog kopen? Dan bent u hier goed, want Nataschadump heeft een groot en mooi aanbod van compound handbogen. Hier vindt u een mooi assortiment van het topmerk Mankung. Het principe van de handboog mag dan oud zijn, de materialen waar onze bogen van gemaakt zijn zijn dat niet. Ze zijn namelijk gemaakt van hoogwaardig high-tech materiaal zoals fiberglas.
 
Op online handboog kopen vind u het huidige assortiment. Bij een bestelling hoger dan € 60 is verzenden bovendien gratis.
 
Naast deze online shop hebben we ook een winkel in Terwolde bij Deventer en Apeldoorn. Daar zijn de handbogen ook te vinden uiteraard.  Ook kruisbogen van Mankung verkopen we. Klik op kruisboog kopen voor het huidige aanbod.
 
Wilt u meer weten? Bel ons dan gerust op 0571-291992 of mail ons voor info. We zijn u graag van
Foto
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.

Beste klant,

I.v.m. de regels van overheid zijn we genoodzaakt om onze winkeldeuren gesloten te houden t/m 19 Januari 2021, U kunt natuurlijk altijd online bij ons bestellen 24 uur per dag 7 dagen in de week en deze bestelling wordt dan zo snel mogelijk verzonden maar door de enorme drukte bij PostNL kan het iets langer duren voor u het pakket ontvangt.
Afhalen van uw bestelde product of producten is mogelijk na overleg met ons.

Vanaf 07-01-2021 10% extra korting op uw bestelling vanaf €25.00
Vul in bij Actie- of kortingsbon dump10 en uw korting wordt meteen verrekend

#samentegencorona