Een handboog is in de boogsport nog altijd een geliefd sportinstrument. Het is de oudste soort boog en bestaat al eeuwen. Het schieten is moeilijker dan met een ‘moderne’ kruisboog, wat meteen de charme en de uitdaging is.
 
Wilt u een handboog kopen? Dan bent u hier goed, want Nataschadump heeft een groot en mooi aanbod van compound handbogen. Hier vindt u een mooi assortiment van het topmerk Mankung. Het principe van de handboog mag dan oud zijn, de materialen waar onze bogen van gemaakt zijn zijn dat niet. Ze zijn namelijk gemaakt van hoogwaardig high-tech materiaal zoals fiberglas.
 
Op online handboog kopen vind u het huidige assortiment. Bij een bestelling hoger dan € 60 is verzenden bovendien gratis.
 
Naast deze online shop hebben we ook een winkel in Terwolde bij Deventer en Apeldoorn. Daar zijn de handbogen ook te vinden uiteraard.  Ook kruisbogen van Mankung verkopen we. Klik op kruisboog kopen voor het huidige aanbod.
 
Wilt u meer weten? Bel ons dan gerust op 0571-291992 of mail ons voor info. We zijn u graag van
Foto
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.

Beste klant,

Wij hebben opheffings uitverkoop geldig alleen in de winkel

Winkelen op afspraak

1. Maak telefonisch een afspraak bij onze winkel.
2. Je ontvangt van ons een tijdslot waarin je kunt winkelen.
3. Er zit minimaal 4 uur tussen de gemaakte afspraak en je bezoek aan de winkel.
4. Kom alleen naar de afspraak. Heb je klachten? Kom niet naar de afspraak, blijf in thuisquarantaine en laat je testen.
5. Laat het ons weten als je niet komt.
6. De afspraken zijn voor een tijdslot van minimaal 15 minuten. Klanten mogen eerder weg. In overleg met de winkelier kan een tijdslot langer dan 15 minuten duren.