Veelgestelde vragen Nataschadump.nl
1. Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?
Vrijwel alle artikele zijn direct uit voorraad leverbaar. Mocht het product onverwacht toch niet op voorraad zijn, dan wordt u door onze klantenservice op de hoogte gebracht. Bij sommige spullen duurt het wat langer. In dat geval wordt de levertijd gecommuniceerd bij het betreffende product.

2. Als ik het bestelde artikel wil retourneren kan dat dan, en ontvang ik mijn geld dan terug? 
Als een item, om wat voor reden dan ook, niet aan uw verwachtingen voldoet mag het altijd geretourneerd worden. Ook als het een SALE item is. U ontvangt dan ook altijd de aankoopprijs (incuslief eventuele verzendkosten) binnen vijf werkdagen na ontvangst van uw retour terug.
Onze retourtermijn is 7 dagen om online retour te melden plus 7 dagen voor de verzending, in totaal dus 14 dagen. 

3. Als ik het bestelde artikel wil ruilen kan dat? 
Als het artikel niet voldoet maar u hebt een ander artikel gezien waarmee u het wilt ruilen kan dat. Bijvoorbeeld het artikel in een andere maat, of een andere kleur, of gewoon heel iets anders. Verzending gebeurt de dag dat we het retourpakketje van u ontvangen hebben.De eventuele verzendkosten zijn voor de koper.


4. Kan ik Natascha Dump telefonisch bereiken? 
Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 10.00 tot 18.00 uur. Mocht u een vraag hebben dan kunt u die echter het beste via het contactformulier of via e-mail stellen. Wij zullen u dan zo snel mogelijk e-mail antwoord geven. Normaal gesproken zal dat binnen enkele uren zijn.
Buiten kantooruren ontvangen vragen worden ook zo snel mogelijk beantwoord.

5. Als ik niet met iDEAL kan betalen en geen paypal heb kan ik dan toch iets bestellen?
Dat is mogelijk. Stuur dan een email naar info@nataschadump.nl. Wij voeren de bestelling voor u in, en ontvangt u via email een bevestiging met van u bestelling en alle betaalgegevens. Zodra uw betaling is ontvangen versturen wij uw bestelling.

6. Kan ik alleen online kopen, of kan ik ook in jullie winkel komen?
Nee. We hebben ook winkel aan de Twelloseweg 100 in Terwolde 

7. Kan ik ook met iDEAL betalen als ik bijv. een postbank of ABN-AMRO rekening heb?
Voor het betalen van de bestelling maken wij gebruik van de internetkassa van de Rabobank.
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw eigen vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Voor meer informatie zie www.ideal-betalen.nl
Voordelen
iDEAL wordt ondersteund door ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING / Postbank, Rabobank, SNS Bank en Van Lanschot Bank.
iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden:
  • iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren
  • iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken
  • Toegang tot internetbankieren van een van de deelnemende banken is voldoende om gebruik te kunnen maken van iDEAL
  • Controle en overzicht op de betaling
8. Hoe onderhoud ik mijn schoenen?

Leer onderhouden en impregneren?


Leer is een natuurlijk product en kan net als huid uitdrogen bij warmte. En waar je na een lang bad rimpelige vingers krijgt, zal een leren wandelschoen bij veel blootstelling aan vocht ook poreus worden. Zorg er dus voor dat je leren wandelschoen niet uitdroogt of lang vochtig blijft. Hoe vaak je de schoen moet behandelen, hangt af van de schoen. Om te zien of de schoen geimpregneerd moet worden kan je het beste een aantal druppeltjes op de schoen laten vallen. Parelt de druppel eraf, is het nog niet nodig. 
 
Schoonmaken en laten drogen?
Vuil heeft eigenlijk alleen maar negatieve invloeden op het leer van je wandelschoen. Zo kan het je ademend vermogen verminderen en scheurtjes in het leer veroorzaken. Vuil moet dus verwijderd worden van de schoen. Voordat je je schoenen gaat reinigen is het belangrijk al het losse zand van de schoenen te borstelen met een zachte borstel. 
Schoonmaken kan je na iedere wandeling doen, maar dit is niet altijd nodig. Zit er veel klei en vuil onder, haal er dan een borstel langs. Anders is even afkloppen voldoende. 
Naast de buitenkant moet je ook de binnenkant van je schoenen af en toe schoonmaken. Omdat je voeten zweten wordt ook de binnenkant 'vies'. Zout kan de binnenkant aantasten. Spoel de schoenen dus met warm water uit. Let wel op dat je de schoenen niet laat drogen bij de verwarming. Ze moeten op een natuurlijke manier drogen en de inlegzooltjes haal je eruit. Druk bijvoorbeeld een paar proppen papier in de schoen om vocht op te nemen. 

Vervangen van de inlegzool of veters?

Aan de wandelschoen zitten ook onderdelen die vervangen kunnen worden. Een kapotte veter betekend natuurlijk niet gelijk een nieuw paar wandelschoenen. Deze kan je dus bij slijtage vervangen. Net als de veters is het ook goed de inlegzool tijdig te vervangen. Deze zijn veel in contact met je voet en worden door traspiratievocht ook vies en ondersteunt de voet minder. Vervang je zool daarom op tijd zodat je weer als nieuw in je schoenen wandelt. 

Repareren of verzolen?

Tijdens het wandelen slijt je zool van je schoenen. De één slijt sneller zijn zolen dan de ander. Je kan er daarom voor kiezen om je zool bij een goede schoenmaker te laten verzolen. Let er wel op dat dit een kostbare bedoening is en dat je er niet je oude schoen mee terug krijgt. Overweeg dus goed of je kiest voor verzolen of een nieuw paar wandelschoenen.
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.

Eerder dan gepland sluiten wij hier vanaf vandaag onze deuren voorgoed …
Wij willen iedereen bedanken voor ruim 46 jaar klandizie en vertrouwen in ons te hebben.
Elk einde is ook weer een nieuw begin dus jullie horen zeker nog wat van ons !
Heeft u spullen nodig die u eerder bij ons in de winkel kocht dan verwijzen wij u graag naar : Douwe's Dump in Ommen.