Jassen worden er overal verkocht, maar Natascha Dump is gespecialiseerd in de enige echte schippersjassen, marine jekkers en leger jassen. Deze stoere en stevige jassen zijn niet alleen populair bij schippers en militairen, maar ook bij anderen die graag buiten zijn en een robuuste jas nodig hebben die voor weer en wind gemaakt is.
 
De marine jekker is voor het merendeel gemaakt van wol, zodat die lekker warm zit. Klik op schippersjas om deze te bekijken. Onze legerjassen zijn van duurzame materialen gemaakt met vele extra’s en in diverse camouflagepatronen. Klik op legerjassen om ze te bekijken.
 
Naast deze jassen verkopen we ook andere aanverwante jassen, zoals werkjassen, winterjassen, parka’s, hooded vesten en bomber jacks. Klik op stoere herenjassen voor het complete assortiment.
 
Naast jassen verkopen we ook andere kleding, zoals mutsen en truien. Bij een bestelling hoger dan € 60 is verzenden bovendien gratis.
 
Naast deze online shop hebben we ook een winkel in Terwolde tussen Deventeren Apeldoorn, waar we deze jassen uiteraard ook in de rekken hebben hangen en waar u ze rustig kunt passen.
 
Wilt u meer weten? Bel ons dan gerust op 0571-291992 of mail ons voor info. We zijn u graag van dienst!
 
Foto
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.